2016年3月15日火曜日

Tonkotsu 豚骨

When I hear tonkotsu, I always think it's ramen. I guess it's because I'm from Fukuoka. 
豚骨って聞くと、ラーメンを想像する。福岡県民だからかな。
I found other tonkotsu.
豚骨を見つけたよ。


This is Kagoshima's local food.
コレは鹿児島の郷土料理。
Radish and bone in pork cooked with miso.
ラデッシュと豚の骨と味噌で調理したもの。

It was good! New tonkotsu for me!
おいしかった!
私にとって新たなトンコツ!

ゆるゆるdays..Fukuoka
http://line.me/S/sticker/1031406 

ゆるゆるdays..Fukuoka Vol.2
http://line.me/S/sticker/1062574

ゆるゆるdays..Fukuoka Vol.3
http://line.me/S/sticker/11109

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